Ga naar inhoud

Gaat t werken?


L. Snijder

Aanbevolen berichten

Hallo! Binnenkort gaan wij overstappen naar Ziggo.
Ik heb een televisie uit 2009, een Samsung LE40B553M3WXXU. Deze staat niet in de lijst van gecertificeerde televisies bij ziggo. Het is volgens mij een tv geïmporteerd uit het buitenland gekocht bij Redcoon. Zijn broertje, de LE40B553M3PXXN (misschien wel exact dezelfde maar met ander typenummer) wordt wél genoemd in de lijst van Ziggo. Er zit een CI+ sleuf aan de zijkant van de tv. Hoe groot is nu de kans dat het gaat werken met bovenstaande tv.

Bvd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen!

De Samsung LE40B553M3WXXU is inderdaad een buitenlands model. Buitenlandse toestellen zijn niet gecertificeerd voor Nederlandse aanbieders van digitale televisie.

Het komt wel voor dat iemand zonder problemen Ziggo digitale tv kan ontvangen met de CI+ op een niet gecertificeerd model, maar vaak geeft dit wel enige problemen. Soms lukt het vinden van de zenders niet goed of ontstaan er problemen met de beeldkwaliteit. Het nadeel is dan dat u niet bij Ziggo terecht kunt voor service, aangezien de televisie niet gecertificeerd is door hen.

Dat een tv niet gecertificeerd is betekent dat Ziggo nooit heeft getest of dit model werkt met een CI+ module. Veel mensen proberen het toch en vaak werkt het wel. Mocht het niet werken dan zult u een losse decoder moeten kopen.

Met vriendelijke groet,
Marvin
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...