Ga naar inhoud

Betere 4k tv


SsjMonkeyDBankai

Aanbevolen berichten

Lastig zeggen welke 'beter' is, want het is erg afhankelijk van wat jij als persoon fijner vindt kijken. Daarom is het altijd belangrijk om de televisie in de winkel te bekijken, zodat je kunt zien hoe je het beeld ervaart.

Beide modellen bieden UHD (4K) beeldkwaliteit. De Samsung heeft wel HDR ondersteuning, wat de LG mist. HDR zorgt voor een betere kleurweergave, dus qua kleuren zou de Samsung een beter beeld moeten geven. Verder hebben beide televisies Smart functies. Samsung werkt met Tizen en LG met WebOS. Beide platformen zijn uitstekend, maar ook hier geldt dat de voorkeur per persoon verschilt.

Als je de geluidskwaliteit erg belangrijk vindt dan heeft de Samsung een kleine voorsprong. De 55MU7000 heeft 40 watt en de LG 55UJ635 20 watt.

Dus beide tv's beschikken over een heldere en scherpe beeldkwaliteit. Op kleine punten scoort de Samsung TV wat beter. Maar ik zie ook dat deze qua prijs wat duurder is dan de LG tv. Uiteindelijk draait het erom wat jij belangrijk vindt bij een televisie en wat jij fijner vindt kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...