Ga naar inhoud

60PFL6008 mainboard


Mr.K

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal. Ik heb een 60PFL6008 die al een ganse tijd problemen had en daardoor al vervangen is als hoofdtoestel. Probleem begon dat de TV wel startte, maar geen beeld gaf, enkel geluid en ambilight. Nadien kwamen daar regelmatige herstarts bij en nog wat later helemaal niet meer starten, maar een LED die code 2 blinkte en nu komt er gewoon niks meer. Wat zoekwerk op het Internet gaf aan dat dit veel zou voorkomen bij deze Fusion mainboards en door de main processor zou komen - eventueel op te lossen door reflow. Dat laatste heb ik geprobeerd (wel enkel met een heat gun), maar heeft niets opgeleverd.

Nu, voor de rest is dit eigenlijk nog een mooi toestel. Te mooi om weg te gooien. Daarom dus de vraag: is er voor een klein prijsje (dus niet de prijs van ?300 die Philips voor een Android mainboard vraagt) een manier om toch nog iets met dit toestel te doen? Dat hoeft geen volledige TV functionaliteit te zijn, maar b.v. 1 werkende HDMI input voor b.v. een Raspberry Pi zou al super zijn.

Dank bij voorbaat,
K.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...