Ga naar inhoud

is de LG 65UH615V wel 3d?


Q

Aanbevolen berichten

Op https://slimster.nl/televisies/beste-tv/ultra-hd-4k-tv/ staat De LG 65UH615V omschreven als een bijzondere Ultra HD (4K) televisie met de mogelijkheid om zowel 3D-beelden af te spelen als te genieten van HDR-content. Echter in de specificaties ontbreekt 3d. Bovendien lijkt de toestel enkel 50Hz verversingsnelheid te hebben. Zou een andere toestel worden bedoeld als nummer 2 van Top 5 best geteste UHD TV's?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit zal een foutje in de tekst zijn, want de LG 65UH615V beschikt inderdaad niet over de mogelijkheid om 3D af te spelen. Deze TV biedt 50 Hz refresh rate en 1200 Hz Picture Mastering Index. Het betreft dus wel dit model, alleen de 3D functie mist dus... er worden trouwens steeds minder modellen met 3D-functie uitgebracht, omdat thuis 3D kijken nooit echt van de grond is gekomen in Nederland.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ziggo CI+ certificatie zegt enkel dat het model getest is door Ziggo voor digitale TV. In de praktijk zullen de meeste tv's ook prima de digitale TV kunnen ontvangen, ondanks dat het certificaat ontbreekt. Er kunnen dan echter wel wat extra stappen moeten worden gedaan tijdens het installeren van de zenders.

In sommige gevallen kunnen er wel problemen optreden met het ontvangen van het totale zenderpakket. Ik raad je aan om even contact op te nemen met Ziggo zelf om dit voor te leggen. Wellicht is dit model inmiddels wel al gecertificeerd (Ziggo werkt hun lijsten niet altijd even snel en compleet bij).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...